Boshuisjes
Slider

De comfortabele gezellige huisjes staan in Natuurpark Hoefbos aan de rand van het gastvrije dorpje Otterlo. De huisjes hebben een gezellige woonkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers en een eigen tuin met terras op het zuiden. Otterlo is een sfeervol, vriendelijk dorp, omgeven door een bosrijke en landelijke omgeving. Het dorp is bekend door de ingang naar het Nationaal park de Hoge Veluwe en het wereldberoemde Kruller Möller museum.

U wandelt in een kleine 10 minuten vanaf Natuurpark Hoefbos naar het dorp Otterlo. Daar vindt u gezellige restaurants, terrassen, winkeltjes enz…. Wandelen en fietsen kunt u oneindig in de omgeving, alsook een tal van leuke uitstapjes maken. Na een actieve, of na een relaxte dag, is het heerlijk toeven in de tuin. Eventueel met de voetjes voor de buiten open haard, bbq aan en genieten van het getwitter van de vogels, en misschien dat een nieuwsgierig eekhoorntje nog even langs komt. Wanneer u s’morgen vroeg uit de veren bent en het Hoefbos in wandelt, is de kans groot dat u daar reeën, herten of wilde zwijnen ziet.

Kijk bij onze huisjes naar de faciliteiten en de kalenders, er zijn wat verschillen in uitvoering zoals wifi, wasmachine, vaatwasser, oven, kinderbedje, kinderstoel enz….

Boshuisje Veluwe in het TV programma Mens en Trends.

Boshuisje Veluwe review van booking.com (English!)

Boshuisje 55

Otterlo

Nieuw comfortabel en rustig gelegen huisje.

Huisje wordt gerenoveerd en komt binnenkort beschikbaar. Houd onze website in de gaten!

boshuisje 19

Otterlo | max. 4 pers.

Boshuisje op toplocatie, 4 personen met het terras op het zuiden.

Boshuisje 54

Otterlo | max. 3 pers.

Voor liefhebbers van natuur, vrijheid, ruimte en rust. 3 personen met tuin op het zuiden.

Asante Childrens Home

Steunt u ook Asante Childrens Home in Kenia?
Wanneer u een reservering plaatst via deze site steunt u ook Asante Children’s Home in Kenia. Wij sparen/reserveren per boeking € 10,00 voor dit tehuis. In Asante Children’s Home hebben 24 kansarme kinderen een huis en thuis gekregen. Zij worden daar opgevoed in een gezellige, warme omgeving door lokale mensen die bij ons in dienst zijn. Daar kunnen ze samen opgroeien, naar school gaan, en een opleiding volgen. Wij, Thijs en Conny, bezoeken het kindertehuis elk jaar en kennen alle kinderen persoonlijk. Het tehuis wordt draaiende gehouden door de stichting ACF ( Anbi ) en gesponsord door mensen zoals wij en u. Meer info kunt u vinden op www.ikhelpook.nl